Handlekurv

0 VARE
Handlekurven din er tom
Total 0 kr
Forsett til kasse
Total 0 kr
Forsett til kasse
  • 0 kr 0 kr

  • Fremdriftsikon

    Personvernerklæring

    Introduksjon

    Å engasjere seg og bry seg om mennesker har alltid vært viktig for Vagabond. Som en del av denne forpliktelsen beskytter Vagabond alles personvern og kontrollen over dine personlige data. Dette er en beskrivelse av hvordan Vagabond ser på beskyttelse av personopplysninger og hvordan vi oppfyller våre forpliktelser overfor deg og våre samarbeidspartnere.

    Generelt

    Vår personvernerklæring kort fortalt.

    Vagabond beskytter ditt personvern og din personlige informasjon og prøver alltid å være åpen om hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Det er også viktig for oss at opplysningene behandles på en lovlig og korrekt måte. Derfor tilstreber Vagabond å ikke samle inn eller bruke mer personlig informasjon enn det som er nødvendig for å oppfylle dine krav og forventninger til oss. Vi gjør ytterligere anstrengelser for å beskytte informasjonen din ved å aldri selge videre dine personopplysninger eller overføre dem til andre selskaper enn selskaper innenfor Vagabond-konsernet eller betrodde partnere slik at de skal kunne utføre sine oppgaver. For eksempel overfører vi leveringsinformasjon til våre transportører og betalingsinformasjon til våre leverandører av betalte tjenester.

    I tillegg til General Data Protection Regulation (GDPR) og andre relevante lover og forskrifter, respekterer Vagabond nasjonal lovgivning angående personopplysninger. Vår nettside inneholder noen ganger lenker til andre nettsteder. Disse nettstedene er normalt ikke under vår kontroll og dekkes ikke av denne personvernerklæringen, derfor oppfordrer vi deg til å lese personvernreglene til det aktuelle nettstedet før du oppgir dine personopplysninger.

    Noen viktige prinsipper oppsummert

    Vi gjør vårt beste for å beskytte personvernet ditt ved å:

    • Være åpne med informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.
    • Kun samle inn informasjon som vi skal levere i henhold til avtalen og presentere interessante tilbud og relevant markedsføring.
    • Kun samle inn data når det er fordelaktig for deg, for å forbedre våre tjenester og produkter.
    • Kun overføre informasjon til spesielt pålitelige selskaper og partnere.
    • Kun oppbevare data så lenge det er nødvendig for formålet de ble samlet inn for.
    • For å kunne gi informasjon til deg om hvilke personopplysninger vi behandler og det rettslige grunnlaget for dette.
    • Beskytte dine personopplysninger med ulike sikkerhetssystemer samt anonymisering og kryptering.

    Du har alltid rett til å:

    • Be om tilgang til alle personopplysninger som vi behandler om deg.
    • Be om at vi retter personopplysningene dine.
    • Be om at vi begrenser vår bruk av dine personopplysninger
    • Be om at vi sletter dine personopplysninger i den grad det er lovlig.
    • Be om at vi gir deg tilgang til dine personopplysninger i et maskinlesbart format, såkalt dataportabilitet.
    • Tilbakekalle et gitt samtykke.

    Behandlingsansvarlig for personopplysninger er Vagabond International Aktiebolag og i noen tilfeller dets datterselskaper eller partnere. Vagabond er ikke ansvarlig for personopplysningsbehandlingen til våre partnere og leverandører.
    Hvis du har spørsmål om eller ikke er fornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Det er også mulig å kontakte den svenske personvernmyndigheten (IMY).

    Personer under 16 år
    Vagabond samler ikke inn eller ber om informasjon fra noen under 16 år. Hvis du er under 16 år, vennligst ikke bruk siden eller relaterte tjenester. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra en person under 16 år, vil vi slette den innsamlede informasjonen.

    Datainnsamling

    Informasjonen vi samler inn er hovedsakelig ditt navn, betalingsdetaljer, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi samler også inn enhetsdata, tilgangsdata, identifikasjonsdata, kjøpsdata, plasseringsdata og data om dine preferanser. Vi samler ikke inn data som ikke er nødvendig for å utvikle, drive og markedsføre virksomheten vår.

    Lagring av data

    Vagabond lagrer data på servere som eies av Vagabond og som er lokalisert på Vagabond sitt kontor i Varberg; Birger Svenssons Väg 36, 432 40 Varberg, eller på servere levert av våre partnere eller leverandører. Vanligvis lagres data innenfor EØS, men dersom data overføres til land utenfor EØS, sørger vi for at passende sikkerhetstiltak blir tatt og at overføringen er lovlig.


    Overføring av data

    Vi overfører data til selskaper innenfor Vagabond-konsernet. Vi overfører også data til våre partnere og leverandører for å kunne tilby tjenester av høy kvalitet og relevant markedsføring. Våre partnere og leverandører er hovedsakelig etablert innenfor EØS, det samme er deres servere og annet lagringsutstyr. I noen tilfeller overfører vi også dine personopplysninger til mottakere utenfor EØS. I så fall sørger vi for at passende sikkerhetstiltak blir tatt og at overføringen er lovlig.


    Databeskyttelse

    Vagabond begrenser bruken av personopplysninger gjennom følgende tiltak; gjennomtenkt systemdesign, ved å ikke bruke teknologi som er unødvendig personvernsensitiv og ved å ikke samle inn data utover det som er nødvendig for at Vagabond og dets partnere skal kunne levere Vagabonds produkter, tjenester og markedsføring. Databeskyttelse er en grunnleggende innstilling hos Vagabond og alle innstillinger bør for eksempel være opt-in i stedet for opt-out når det er mulig. Databeskyttelse er innebygd i systemene våre ved å prioritere sikkerhet og personvern som en del av systemdesign og bruke personvernbeskyttende teknologier som kryptering og anonymisering.

    Når du besøker vagabond.com via https, deler du dine personlige data via en sikker og kryptert tilkobling. Vagabond bruker digitale sertifikater utstedt av en pålitelig tredjepart. Sertifikatet garanterer at du kommuniserer med nettsiden vår, vagabond.com, og at overføringen er kryptert. De fleste nettlesere bruker symboler for å indikere om du besøker et sikkert eller usikkert nettsted. Mer informasjon om dette finner du på: https://sv.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol_Secure

    Korttransaksjoner med Vagabond eller vår betalingstjenesteleverandør skjer med avansert kryptering og via en sikker kryptert SSL 256-bit tilkobling.
    Vi bruker Googles reCAPTCHA-system for å sikre at det er et menneske og ikke en programvare som prøver å sende oss informasjon. IP-adressen din, og noe data om enheten og programvaren din, og som er nødvendig for at reCAPTCHA skal fungere, overføres til Google Inc. Etter overføring er informasjonen underlagt Googles personvernregler.
    Når våre partnere behandler personopplysninger på våre vegne, bruker vi en spesiell databeskyttelsesavtale for å sikre at personopplysningene behandles trygt og korrekt.

    Håndtering av data

    Vagabond bryr seg om og beskytter personvernet og personopplysningene dine. Vi gjør vårt beste for å oppfylle dine forventninger og oppfylle avtalen vi har med deg om å selge og levere produktene våre, gi support og dele informasjon med deg. Det er viktig for oss at du forstår hvordan vi behandler dine personopplysninger når du besøker nettstedet vårt. Prosessene som kan involvere behandling av dine personopplysninger er beskrevet nedenfor.

    Bestilling av produkter via vår nettbutikk

    Når du besøker vår nettbutikk og bestiller våre produkter, kommer du til betalingssiden hvor du spesifiserer hvilket produkt du ønsker å bestille samt kontakt- og adresseinformasjon slik at vi kan plukke, pakke og sende produktet til deg.
    Rettslig grunnlag: Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Data overføres til partnere for distribusjon.

    Betalingsinformasjon

    Når du sjekker ut fra nettbutikken vår, må du velge en betalingsmetode og fylle inn betalingsinformasjonen (f.eks. kortutsteder, kortnummer, gyldighetsperiode, CCV) som trengs for å foreta betalingen via vår betalingsleverandør. Velger du å betale via faktura, samler vi inn personnummeret ditt for å gjennomføre en kredittsjekk og når den er godkjent av vår faktureringstjenesteleverandør behandles bestillingen. Betalingsinformasjon og faktureringsinformasjon samles inn av oss men lagres ikke, informasjonen overføres på en sikker måte til våre partnere for betalings- og faktureringstjenester.
    Rettslig grunnlag: Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR). Interesseavveining (artikkel 6 p.1 (f) GDPR), kredittsjekken er nødvendig for Vagabonds legitime formål om å unngå kredittap.
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Data overføres til partnere for betalings- og faktureringstjenester.

    Leveranse

    Vi ber deg registrere ditt navn, leveringsadresse og kontaktinformasjon som e-postadresse og telefonnummer via betalingssiden i vår nettbutikk slik at vi kan levere din bestilling og om nødvendig kontakte deg angående leveransen.
    Rettslig grunnlag: Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR). Interesseavveining (artikkel 6 s.1 (f) GDPR), telefonnummeret er nødvendig for at Vagabond skal kunne løse eventuelle problemer med leveransen.
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Data overføres til partnere for distribusjon.

    Returetiketter

    Dersom du ønsker å returnere et produkt, må du registrere din retur med e-post og ordrenummer på retursiden vår. Du vil deretter motta en returseddel via e-post som du kan benytte for å sende produktet tilbake til oss.
    Rettslig grunnlag: Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR). Behandlingen er også nødvendig for at Vagabond skal oppfylle et lovkrav (artikkel 6 p.1 (c) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Data overføres til partnere for distribusjon.

    Bestillingsforespørsler og kansellering

    Vi lagrer personopplysninger som: kontaktinformasjon, adresse og betalingsdetaljer for å oppfylle din juridiske rett til å angre kjøpet eller returnere produkter hvis de er defekte. Hvis det oppstår problemer i forbindelse med retur, kan det hende vi må sende kontaktinformasjonen din til våre distribusjonspartnere slik at de kan returnere produktene.
    Rettslig grunnlag: Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR). Behandlingen er også nødvendig for at Vagabond skal oppfylle et lovkrav (artikkel 6 p.1 (c) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Data overføres til partnere for distribusjon.

    Kontaktskjema

    Når du kontakter oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår, samler vi inn og lagrer informasjonen for å håndtere spørsmålet eller saken du har. Innsamlet informasjon kan være kontaktinformasjon samt bestillings- og leveringsinformasjon som kreves for å hjelpe deg videre. Merk at dataen din kan bli overført til mottakere utenfor EØS.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR) og behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (Artikkel 6 s.1 (b) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp eller kontakt.
    Overføring til uavhengige samarbeidspartnere: Når det er nødvendig for å håndtere den aktuelle saken, overføres informasjon til den aktuelle partneren.

    Nyhetsbrev

    Når du registrerer deg for et nyhetsbrev (på nett eller i en av våre butikker), godtar du at vi lagrer e-postadressen din for å regelmessig sende deg vårt nyhetsbrev og invitasjoner som inneholder tilbud og arrangementer som er relevante for deg. Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på avmeldingslenken i vår e-post eller ved å kontakte oss via vår nettside.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Oppbevaring: Din e-postadresse lagres frem til at vi mottar melding om du ønsker å avmelde deg fra e-postlisten vår.
    Overføring til uavhengige partnere: Din e-postadresse overføres til vår partner som sender ut e-posten.

    Kundeklubb

    Hvis du melder deg inn i vår kundeklubb, lagrer vi din e-post, ditt telefonnummer og øvrig informasjon du oppgir i forbindelse med søknaden om medlemskap. Vi lagrer også informasjon om kjøpshistorikken din, hvordan du reagerer på våre tilbud og bruker nettsiden vår. Vi bruker informasjonen til å administrere medlemskapet ditt, gi deg interessante tilbud og tilpasset informasjon. Du kan oppdatere dine personopplysninger, hvordan du ønsker å bli kontaktet og velge hvilken informasjon som skal sendes til deg via Mine Sider.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Oppbevaring: Dine data lagres i maksimalt tre år fra avmelding av medlemskapet.
    Overføring til uavhengige partnere: Dine data overføres til vår partner som sender ut informasjon og tilbud.

    E-posttjeneste

    Hvis et produkt ikke er tilgjengelig, tilbyr vi muligheten til å motta informasjon via e-post når produktet er tilbake på lager.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Nei.
    Lagring: E-postadressen din lagres i maksimalt tre år fra siste kontakt.
    Overføring til uavhengige partnere: Nei

    Sikkerhet og svindelbeskyttelse

    Vi og våre partnere kontrollerer, bruker og analyserer enhets- og tilgangsdata, identifikasjonsdata, kjøpsinformasjon og stedsdata for å forhindre svindel, opprettholde høy sikkerhet og forhindre misbruk av tjenestene våre. Formålet er å beskytte dine personopplysninger og våre tjenester og systemer, samt bruk som kan føre til uforsvarlig miljøpåvirkning og urimelige kostnader.
    Rettslig grunnlag: Interesseavveining (artikkel 6 p.1 (f) GDPR), behandlingen er nødvendig for Vagabonds interesse å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå for å tilby tjenester som er miljømessig forsvarlig. Behandlingen er også nødvendig for at Vagabond skal oppfylle et lovkrav (artikkel 6 p.1 (c) GDPR).
    Automatisert beslutningstaking: Ja, for å automatisk blokkere misbruk og forsøk på å laste opp ondsinnet kode.
    Lagring: Data samlet inn under feilsøking og sikkerhetsundersøkelser slettes når saken avsluttes.
    Overføring til uavhengige partnere: Når det er nødvendig for å håndtere den aktuelle saken, overføres informasjon til vår IT-sikkerhetsleverandør.

    Utvikling av våre forretnings- og logistikkprosesser samt tekniske systemer

    For å utvikle våre forretnings- og logistikkprosesser samt tekniske systemer bruker vi enhets- og tilgangsdata, identifikasjonsdata, kjøpsinformasjon og lokasjonsdata. Dette er nødvendig for å kunne tilby brukervennlige og sikre tjenester.
    Rettslig grunnlag: Interesseavveining (artikkel 6 s.1 (f) GDPR), behandlingen er nødvendig for at Vagabond skal kunne tilby en attraktiv, brukervennlig og sikker nettside.
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Data samlet inn for statistiske formål slettes etter evaluering.
    Overføring til uavhengige partnere: Informasjon deles med våre leverandører av IT-tjenester.

    Inkasso

    Hvis fakturaer ikke betales til tross for gjentatte purringer, kan vi overføre informasjon til en leverandør av inkassotjenester med hensikt å kreve inn betaling. Alternativt kan vi overføre kravet til et inkassoselskap som forfølger kravet i eget navn.
    Rettslig grunnlag: behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i eller for å iverksette tiltak på forespørsel fra den registrerte før en slik avtale inngås, (artikkel 6 s.1 (b) GDPR). Interesseavveining (artikkel 6 p.1 (f) GDPR), salg av fordringer er nødvendig for Vagabonds legitime formål om å unngå kredittap.
    Automatisert beslutningstaking: Nei
    Lagring: Regnskapsopplysninger lagres i henhold til gjeldende lovverk og annen informasjon i maksimalt tre år fra siste kjøp.
    Overføring til uavhengige partnere: Informasjon deles med våre partnere i inkassovirksomhet.

    Markedsføring

    Som beskrevet mer detaljert i avsnittet om informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier, bruker vi enhetsdata, tilgangsdata, identifiseringsdata, kjøpsdata, stedsdata og data om dine preferanser for å lage markedsføring og tilbud som er interessante for deg. For eksempel; relevante annonser på andre selskapers nettsider, applikasjoner og sosiale medieplattformer. Vi behandler også annonsedata (for eksempel hvis du klikket på en bestemt annonse) for å måle annonseresultater og for annonsefakturering. Informasjonen vi bruker og kombinerer med andre data, kommer fra våre partnere, din kjøpshistorikk og din internettbruk.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR), og også interesseavveining (artikkel 6 s.1 (f) GDPR). Behandlingen er nødvendig for Vagabonds berettigede interesse i å kunne gi deg interessante tilbud og relevant markedsføring.
    Automatisk beslutningstaking: Ja, din nettopplevelse utformes automatisk basert på innstillingene for informasjonskapsler.
    Lagring: Innsamlede data slettes etter evaluering og analyse. Hvor lenge en informasjonskapsel lagres fremgår av informasjonen om hver informasjonskapsel og kan leses via nettleseren din. Lagringstiden bestemmes også av innstillingene for informasjonskapslene.
    Overføring til uavhengige partnere: Vi deler informasjon med våre leverandører av markedsføringstjenester. Ved å bruke våre markedsføringspartneres teknologi, overføres visse opplysninger til dem og er deretter underlagt deres personvernserklæring og kjøpsvilkår.

    Informasjonskapsler (cookies) og lignende sporingsteknologier

    Når du besøker vagabond.com lagrer vi informasjon om dine aktiviteter på nettsiden vår, (for eksempel ved bruk av informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en liten datafil plassert på enheten din og som inneholder informasjon om hvilke deler av nettstedet vårt du har besøkt. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din nettopplevelse og for å samle inn statistikk som vi bruker for å forbedre nettstedet vårt. Informasjonskapsler er pålitelige datafiler som ikke kan kjøre programkode eller overføre virus.

    Vi bruker følgende kategorier av informasjonskapsler. 

    Strengt nødvendige informasjonskapsler gjør at du kan bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjoner som sidenavigering, legge til varer i handlekurven og bestille. Uten disse informasjonskapslene ville ikke nettstedet kunne fungere som det skal. 

    Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon som endrer måten nettsiden vises eller fungerer på. For eksempel ønsket språk, valuta eller region.

    Statistiske informasjonskapsler hjelper Vagabond med å forstå hvordan besøkende interagerer med nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon. 

    Markedsføringskapsler brukes til å vise annonser som er relevante og interessante på andre selskapers nettsteder, applikasjoner og sosiale medieplattformer.

    Merk at informasjonen som samles inn via informasjonskapsler kan overføres utenfor EØS.
    Rettslig grunnlag: Samtykke (artikkel 6 s.1 (a) GDPR), og også interesseavveining, (artikkel 6 s.1 (f) GDPR). Behandlingen er nødvendig for Vagabonds berettigede interesse i å kunne tilby deg en fungerende nettside.
    Automatisk beslutningstaking: Ja, din nettopplevelse formes automatisk basert på innstillingene for informasjonskapsler.
    Lagring: Innsamlede data slettes etter evaluering og analyse. Hvor lenge en informasjonskapsel lagres fremgår av informasjonen om hver informasjonskapsel og kan leses via nettleseren din. Lagringstiden bestemmes også av innstillingene for informasjonskapsler.
    Overføring til uavhengige partnere: Vi deler informasjon med våre leverandører av markedsføringstjenester. Ved å bruke våre markedsføringspartneres teknologi, overføres visse opplysninger til dem og er deretter underlagt deres personvernserklæring og kjøpsvilkår.

    Cookies og lignende sporingsteknologier

    Nettstedet vårt inneholder informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier fra våre markedsføringspartnere som driver nettbaserte annonseringsnettverk. Våre markedsføringspartnere registrerer enhets- og tilgangsdata, identifikasjonsdata, kjøpsdata, plasseringsdata og data om dine preferanser og viser deg tilpasset annonsering på andre nettsteder. Denne annonseringen er basert på produkter som du tidligere har vist interesse for.

    Vi bruker tjenester fra Facebook, Google, Pinterest, Hotjar, Conversant Europe Ltd og Adform for å samle inn nett-, salgs- og annonsestatistikk.

    Statistiske data brukes for å bedre forstå våre besøkendes behov og for å optimalisere tjenestene våre. Våre partnere hjelper oss å forstå de besøkendes opplevelse bedre (f.eks. hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke lenker de velger å klikke på, hva brukerne gjør og ikke liker osv.), og dette betyr at vi kan bygge og vedlikeholde tjenesten vår basert på tilbakemeldinger fra brukere. Våre partnere bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å samle inn data om brukernes oppførsel og deres enheter. Dette inkluderer en enhets IP-adresse, enhetsskjermstørrelse, enhetstype (unik enhetsidentifikator), nettleserinformasjon, geografisk plassering og det foretrukne språket som brukes til å vise nettstedet vårt.

    Følg lenkene nedenfor for mer informasjon og instruksjoner for opt-out (avmelding):

    Facebook Data Policy https://www.facebook.com/policy.php, Facebook opt-out instruksjon https://www.facebook.com/off-facebook-activity

    Google Privacy Policy https://policies.google.com/privacy, Google Analytics opt-out instruksjon https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    Pinterest Privacy Policy https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy, Pinterest opt-out instruction https://help.pinterest.com/en/article/do-not-track

    Hotjar’s support site, Opt-out instruksjon her

    Conversant Privacy Policy https://www.cj.com/legal/privacy-policy-services-uk, Opt-out instruksjon https://www.conversantmedia.eu/optout

    Adform Privacy Centre https://site.adform.com/privacy-center/overview/, Adform Opt-out instruksjon https://site.adform.com/privacy-center/platform-privacy/opt-out/

    Hvordan kan jeg stille inn håndteringen av cookies i min nettleser?

    De fleste nettlesere har funksjonalitet for å slette eller blokkere informasjonskapsler og for å advare deg og be om ditt samtykke før informasjonskapsler lagres. Du kan finne instruksjoner i nettleseren din om hvordan du setter den opp for å administrere og eventuelt blokkere informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler når du besøker nettbutikken vår vil dette påvirke kjøpsopplevelsen din, da vi blant annet bruker informasjonskapsler for å holde handlekurven oppdatert. Bruk av visse informasjonskapsler er dermed nødvendig dersom du ønsker å legge inn en bestilling direkte via nettsiden.
    Du kan slå av noen eller alle informasjonskapsler via nettleseren din. Dette er veldig enkelt å gjøre, men vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer alle informasjonskapsler vil du ikke kunne foreta et kjøp på vagabond.com.
    Følgende lenker gir informasjon om hvordan du justerer innstillingene for informasjonskapsler i noen populære nettlesere:

    Firefox
    Internet Explorer
    Chrome
    Safari

    Ved å besøke www.youronlinechoices.eu har du mulighet å ta bort enkelte informasjonskapsler.

    Kontakt

    Kontakt

    Vagabond International Aktiebolag
    Box 521
    432 19 Varberg

     

    Besøksadresse

    Birger Svenssons Väg 36
    432 40 Varberg
    Phone: +46 (0)340-541200

    Kontakt oss ved å fylle i kontakskjemaet vårt her.

    Fremdriftsikon